اگر قصد دارید غذای شما از رنگ و بوی خوشی برخوردار شود بهتر است از استفاده آلو در غذاهای خورشتی خود غافل نشوید. طعم ترش و شیرین بسیار خوب این محصول همراه با غذا بسیار لذت بخش و خوشایند می باشد.
آلو سرشار از آنتی اکسیدان و پتاسیم می باشد که با توجه به کمبود ویتامین در بشقاب های غذایی ایرانیان گزینه بسیار خوبی جهت جبران این نقیصه می باشد. از انواع آلو شوغانی، بخارا، حسنی، کالیفرنیا میتوان در طبخ غذاهای ایرانی استفاده کرد. مرغوبترین ارقام آلو خورشتی هر ساله از شهرهای منتخب ایران چون نیشابور، خوانسار، برغان، مراغه تأمین و ارسال می شوند. از آنجا که ارقام آفتابی را جهت مصارف درمانی نیز تجویز می کنند؛ بهترین ارقام بخارا، طرقبه و خوانساری آفتابی پیشنهادات خوبی است.
در خرید این آلوها دقت کنید چرا که عده ای سودجو ارقام مخلوط را به هر نامی به فروش می رسانند. پیشنهاد می گردد از مراکز معتبر خرید بفرمایید.