آلو بخارا در ایران طرفداران بسیار زیادی دارد. شما می توانید بهترین ارقام این آلو را کاشت و پس از حداقل ۳ سال آماده برداشت محصول باشید. قدیمی ترین واریته آلو ایران محسوب می شود و بخوبی می توانید از ۱۰ تن آلو تازه آن ۶ تن آلو خورشتی بدون پوست بگیرید.
خرید و فروش آلو در ایران به شیوه تاجران و بازرگانان بین المللی انجام می شود. به این شکل که اشخاصی که عرضه کننده خشکبار عمده شهرها می باشند (توزیع کنندگان عمده شهرستانها) با ارتباط با شهرستان ها و کشاورزانی که به ساخت خشکبار می پردازند، بصورت عمده به خرید از کارگاه های خشکبار بپردازند.
عده ای که تازه در این حوزه وارد می شوند باید بدانند در هر شهری بهترین آلوها را مردم همان شهر و در منازلشان به شیوه سنتی می سازند، اگرچه کارگاه های صنعتی دیگری نیز در این زمینه با شیوه های تکنولوژیک محور فعالیت دارند. آلو بخارا در دو نوع آفتابی و طلایی به بازار عرضه می گردد که نوع طلایی آن نیز دو نوع رسمی و ممتاز دارد. خرید و فروش این آلو را بنگاه هایی غیر تخصصی انجام می دهند که موجب عدم شناخت درست این نوع آلو به بازار شده اند. الو بخارا هسته کوچکی دارد و گوشت آن نیز کمی قرمز رنگ است.
به اشتباه عده ای آلو بخارا طلایی را که با اکسید گوگرد تهیه می شوند، با آلوهای تازه طلایی (golden) مشابه می دانند که اینچنین نیست.