همانطور که میدانید آلو بخارا در ایران بخوبی استقبال می شود. تولید این آلو در ایران به نحوی است که عمده تولید کنندگان این واریته در خراسان و شهرستان نیشابور قرار دارند. بخاطر تطابق خوب نهال آلو بخارا با مناطق ییلاقی نیشابور، مشهد، بیرجند و بجنورد و … سالیان زیادی است که این میوه پر خاصیت بصورت عمده پرورش می یابد و در دسترس مردم قرار می گیرد. البته عیار خوب این محصول در تهیه خشکبار موجب شده تا بیشتر بصورت عمده به خشک کردن آن به دو نوع دودی و آفتابی پرداخته شود.
آلو بخارا
این آلو در دو نوع ممتاز و رسمی شهرت یافته است که در واقع تفاوت این دو در دستچین شدن آلو بخارا است. کمای اینکه در قیاس با سایر آلوها از یکدستی نسبتاً خوبی برخوردار است. جالب است بدانید عمده فروشندگان بین المللی این محصول کشورهای هند و پاکستان می باشند. چرا که آنها در عرصه بازارهای رقابتی جهانی بخوبی عمل کرده اند و همین آلو نیشابور را بصورت عمده خریداری می کنند. ما در این مجموعه قصد داریم تا صادرات این محصول را نیز به کمک شما کشاورزان عزیز از داخل خاک ایران میسر سازیم. و این امر اتفاق نخواهد افتاد جز با یاری شما بزرگواران. از آنجا که کشش تقاضا بسیار خوبی برای این واریته آلو وجود دارد؛ معمولا قیمت گذای آن بصورت عمده و در هر فصل تعیین می گردد. اگرچه میزان عرضه و پربار یا کمباری درختان در آن سال نیز از جمله شرایط اصلی در تعیین قیمت است. بنابراین برای آنکه قیمت روز را داشته باشید بهتر است با ما بصورت تلفنی در ارتباط باشید.