انواع آلو مرغوب دارای ویزگی هایی از قبیل شکل ظاهری مناسب و آبدار و گوشتی می باشد و این آلو برای صادرات نیز ویژگی های مناسبی دارد.
در مورد میوه های مختلفی که دارای ویژگی های مناسبی می باشند و از نظر ظاهری و اندازه و خصوصیات مناسب باشد به درد صادرات می خورد و در مورد آلو نیز می توان گفت که با توجه به ارقام مختلف آن و نوع آلوی زرد و سیاه و مطلوب بودن انواع آن این میوه نیز قابل صادر کردن به کشورهای همسایه و کشورهای دیگری می باشد. آلوی مرغوب با روش های مناسبی تولید می شود و از مواد شیمیایی در تولید و برداشت این محصول استفاده نمی شود و میوه ها اگرچه از نظر ظاهر از لحاظ درونی نیز سالم می باشند و می توان گفت که با این ویژگی ها میوه ای مرغوب می باشند.
انواع آلو مرغوب
از آلوهای مرغوب می توان ترکیبات و محصولات مرغوبی مانند لواشک و مربا و انواع دیگری از مشتقات را تهیه کرد که اگر میوه سالم و تازه باشد طعمی مناسب دارد و اگر در ترکیبات دیگری استفاده شود و یا در لواشک و مربا استفاده شود مشتقات آن نیز طعمی مناسب تر خواهد داشت. صادرات میوه آلو از جمله منبع مهم صادراتی در کشور می باشد.