از آنجا که آلو در ایران بصورت گسترده تولید می شود، شهرهای مختلفی هستند که هر ساله کسب و کارشان بصورت متمرکز روی برداشت آلو می باشد. یکی از این شهرها خوانسار در استان اصفهان می باشد که از دیرباز بدلیل داشتن چشمه سارهای زیاد به این نام شهرت یافته است. این شهر را به سوغاتی های فرش، عسل و آلو می شناسیم.
خریداران آلو خوب می دانند که در هر اقلیمی واریته خاصی از آلو به مرحله برداشت می رسد. آلو خوانسار در واقع نوعی از آلو زرد است که شکلی گرد دارد و جهت تهیه فراورده های آلو اعم از لواشک و ترشک و آلو خشک بسیار مناسب می باشد. امروزه اهالی بسیاری از خوانسار در تولید این محصول مشغول هستند. در واقع فصل شهریور اوج فعالیت خوانساری هاست. آلو خوانسار دارای طعم شیرینی است که با پوست خوردن آن طعم کمی ترش و شیرین را به کام شما می آورد. آلو ها پس از اب نمکی شدن بصورت آفتابی خشک می شوند. آلو تازه این منطقه از دیرباز مشتریان پر و پا قرصی داشته است. اگرچه امروزه منبع درآمد مردم این منطقه جهت تهیه خشکبار آن شده است. بهتر است جهت اطلاعات بیشتر خرید خود با ما ارتباط بگیرید.