ارقام آلو خشک بخارایی زیادی هر ساله توسط کشاورزان در ایران پرورش می یابند و به برداشت می رسند. قیمت فروش آلو در ایران تابع عرضه و تقاضای این محصول در آن سال است. از آنجا که هنوز هم بسیاری از انواع آلو در ایران با نام بخارا شناخته می شوند لازم به ذکر است ذهنیت اشتباه عوام این است که هر آلو طلایی تیزابی آلو بخارایی است و این من باب پروسه بخار گوگرد دادن به آلوست. البته باید بدانید که آلو بخارایی یکی از نژادهای آلو است که تازه آن رنگ پوست بنفش و آبی دارد. این آلو پوست گیری می شود و گوشت آن در معرض آفتاب و یا ترکیب تیزاب قرار می گیرد تا آب آن گرفته شود و به نام آلو بخارایی خورشتی قابل مصرف است. سپس پوشش گوگرد اگر به آن بدهند در اصطلاح به آن دودی و یا طلایی می گویند. در استان فارس آلو تیزابی گلدن را با پوست خشک و تیزاب می کنند که کمی به خاطر داشتن پوست طعم ترش و شیرین دارد. قیمت فروش این آلو به صورت اینترنتی قابل استعلام گیری در هر لحظه است.
منبع: سایت آلو خشک ایران