برای عده ای این سؤال هنوز مطرح می شود که دمای نگهداری آلو بخارا چه میزانی است؟ برای تشریح این موضوع باید از ساختار میوه آلو شناخت داشته باشید.
آلو محصولی است که در فصل تابستان و پاییز برداشت می شود و با توجه به اینکه مانند مرکبات دارای اسید نیست، می تواند در دمای سردخانه های ۰ تا ۵ درجه نگهداری شود. پوست آلو میزان نفوذپذیری بسیار کمتری از مثلا لیمو ترش دارد؛ و از این جهت می توان گفت که آلو ماندکاری نسبتاً خوبی دارد.
البته در مورد آلو به اندازه کافی مصارف تعریف شده است که نیازی به سردخانه ای کردن آن نباشد؛ با این حال ارقام آلو سیاهی چون آلو بخارا بسیار خوب در سردخانه نگهداری می شوند.
آلو بخارا البته با نوع مشابهی چون آلو آنجلو شاید ماندکاری پایینتری داشته باشد، اما این به دلیل دیررس بودن آلویی مانند آنجلو است.
پس اگر قصد دارید آلو بخارا را خشک نکنید و در سردخانه نگهداری کنید، قابل انجام است و از ارقام آلو زردی چون قطره طلا ماندگاری بسیار بهتری دارد. با این حال پیشنهاد میکینم برای خرید ارقام سردخانه ای حتماً با بازرگانی های معتبر ارتباط تجاری مستمری داشته باشید.