خواص آلو بخارا در طب سنتی آمده است به نوعی که در درمان بیماری های گوارشی می توان گفت جایگزینی با خواص آن نمی توان پیدا کرد.
طب سنتی ایران بر انواع مزاج های صفراوی، دموی، بلغمی، سوداوی و طبع های مختلف موارد مصرف مواد غذایی مجزایی دارد تا به تعادل در احساس و عملکرد بدن کمک کند.
آلو یکی از ارقام پر خاصیتی است که به دلیل داشتن ارقام ویتامین های A و C و همچنین مقادیر قابل توجه پتاسیم به یکی از نسخه های دارویی بسیار مفید دکتر های طب سنتی تبدیل شده است. عزیزانی که از مشکلات یبوستی با شدت های متفاوت رنج می برند روزانه با مصارف تازه یا خشکبار آلو بخارا می توانند اطمینان حاصل کنند که به زودی از شر بیماری های دستگاه گوارشی رهایی می یابند.
همچنین مصرف مستمر آلو موجب می شود تا بدن شما در برابر امراض داخلی عفونی به صورت عجیبی مصون شود. افراد کهنسال و زنان باردار بیشتر از سایرین باید مصرف آلو را جدی بگیرند و به صورت تهیه فراورده های شربتی خاکشیر و همچنین مصرف در ارقام خورشت ایرانی از فواید آن در افزایش ایمنی بدن و همچنین افزایش طول عمر خود بهره ببرند.