آلو تازه در انواع مختلفی هر ساله به بازارهای شهرهای مختلف و کشورهای مختلف ایران عرضه می شود. از این جهت برای حجم عمده به صورت نقدی خرید انجام می شود.
آلو یکی از میوه های پر خاصیت در بازار است. آنگونه که متخصصین طب سنتی نیز اشاره دارند، مصرف روزانه ۲ تا ۳ عدد آلو تازه سیستم ایمنی بدن شما را در ساختار پوست و گوشت و استخوان از بیماری های مختلف مصون می دارد.
از آنجا که آلو محصولی است که پس از چیده شدن از درخت در فصول بهار و تابستان شروع به افت کیفیت بافت پوست و گوشت خود می کند، برای تبدیل آن به انواع آلو خشک، لواشک سنتی و صنعتی، کنسانتره آلو، ترشک آلو و … مشاغلی فصلی ایجاد می شود. در این دو فصل مردم مناطق آلو پرور ایران به چیدن و خشکباری کردن مشغول می شوند که به صورت های مختلفی انجام می شود.
با توجه به اینکه بعضی سالها به فصل بهار آلو را سرما آسیب می زند، خرید عمده و نقدی انواع امسالی آن رونق بسیار خوبی در بازارهای فراورده سازی دارد.