انواعی از آلو زرد خشک و خوش طعم که برای تهیه انواع خورشت مناسب باشد در انواع بخارایی و انواع تیزابی موجود هستند.
برای تهیه انواع غذا مانند خورشت هایی با طعم های گوناگون می توان از انواع آلوی خشک برای طعم دهی بیشتر استفاده کرد و انواع آلو با طعم مناسب برای غذا آنها را مفید کرده و مواد مغذی را افزایش می دهد و در ضمن طعم مطلوبی برای آن ایجاد خواهد کرد. در این بین انتخاب انواع آلوی خشک برای تهیه انواع خورشت و استفاده آن در انواع غذا بسیار مهم می باشد و می توان گفت که یکی از میوه های خشک پرطرفدار برای پخت و پز می باشد. آلوهای خشک خورشتی در طعم های مناسبی عرضه می شوند و نوع خشک کردن متنوع در میوه هایی نظیر آلو باعث می شود که این میوه طعم های متنوعی داشته باشد اگرچه که انتخاب نوع آلو برای خشک کردن نیز دارای اهمیت می باشد.
آلو زرد خشک
آلو زرد خشک در انواع بخارایی و تیزابی و انواعی که به صورت معمولی با پوست در زیر نور آفتای خشک شده اند دارای طرفداران بیشتری برای استفاده در خورشت می باشند چون دارای طعمی ملس و کمی شیرین هستند که سبب طعم دهی مناسب به غذا می شوند. البته انتخاب آلوی خشک زرد و یا انواعی مانند آلو خشک سیاه و یا انواع ترش مزه تر آن برای استفاده در غذا به صورت کاملا سلیقه ای است و برخی افراد به دلیل میل به غذاهای ترش می توانند از انواع ترش تر استفاده کنند.