آلو خشک بخارا به صورت کارگاهی و در شرایط کاملاً بهداشتی به شیوه های آفتابی و تیزابی و گوگردی هر ساله در شهرهای استان های ایران مانند خراسان، اصفهان، آذربایجان غربی و شرقی، البرز زنجان و قزوین و … انجام می شود. کیفیت تهیه آلو خشک به نوع آلو مورد استفاده در آن نیز بستگی دارد. آلو بخارا بهترین طعم برای تهیه یک آلو خورشیت خشک درجه یک است بخصوص برای هدف صادرات به سایر کشورها مانند هند که هر سال حجم مبادلات با تاجران آلو ایرانی را افزایش می دهند. آلو طلایی بخارا آلویی است که پوست گیری می شود و پس از آن اگر به صورت آفتاب خشک تهیه شود رنگ سیاهی پیدا می کند و اگر به صورت تیزابی و پوشش گوگرد تهیه شود به رنگ طلایی جذابی می شود.
با توجه به رونق بازارهای جهانی و بهبود روابط تجاری بازرگانی هایی مانند پارس فراور در ایران با سایر کشورها امروزه به خوبی می توان حجم عمده ای از آلو خشک بخارا ایران را با هدف ارزآوری صادرات کرد.