آلو شابلون دارای ارقام متنوعی است که دو نوع اختری (پیشرس) و کالیفرنیا (دیررس) در ایران بخوبی پرورش می یابد. بسیار مناسب بازار تازه خوری میوه می باشد. چرا که از نظر سایزی متوسط و بزرگ و دارای طعم شیرینی است. آلو قطره طلا ،آلو سانتاروزا (سانتریزه)،آلو سیاه (بلک استار)، آلوزرد (گلدن)، آلو بخارا، آلوقیصی، آلو مویزی و آلوی وحشی از ارقام متنوع پرورش یافته در ایران هستند.
آلو شابلون پیشرس (اختری)
نهال این آلو را میتوان بر روی هلو ، زردآلو ، بادام ، خود آلو و گوجه (آلوچه وحشی) بعنوان پایه به عمل آورد. اگرچه که ارقامی که بر روی پایه هلو پیوند زده میشود محصول مرغوبتری می دهد. قبل از کاشت نهال حتماً دو ساعت داخل سطل آبی باید سیراب گردد. به فصل بهار شکوفه های سفید رنگی میزند و محصول آن به فصل تابستان به برداشت می رسد. رنگ آن ابتدا سبز رنگ و تلخ است و تا زمان برداشت رنگ ارغوانی به خود می گیرد و شیرین می شود.
آلو شابلون دیررس (کالیفرنیا)
این آلو حداکثر با یک ماه فاصله از نوع آلو پیشرس به برداشت می رسد. دارای شکل گرد و به نسبت سرخ و سیاه است. دارای طعم شیرینی است که برای تیه فراورده و همچنین تازه خوری بسیار مناسب است.
از جهت تهیه فراورده آلو شابلون کالیفرنیا بسیار گزینه مناسبی می باشد و خشک شده آن تقریباً شبیه ارقام آلو حسنی سایز بزرگی دارد. از نظر طعم نیز شیرین می باشد.