آلو جنگلی از ارقام آلو پیشرس محسوب می شود ک در فصل بهار و تابستان با قیمت خوبی به بازار عرضه می گردد. بیشترین تولید این آلو ترش مزه در شهرهای شمال ایران انجام می شود.
آلو جنگلی را بسیاری در ایران می شناسند و طعم ترش و آبدار بودنش برای تمام ایرانیان خاطره انگیز است. این آلو را شمالیان خود به نام آلوچه می شناسند.
دارای طع ترشی است و جهت ساخت فراورده های ترشک و لواشک بسیار عالی است.
البته ارقام تازه این واریته آلو نیز بسیار پر طرفدار است. از آنجا که حجم برداشت بسیار زیادی نیز دارد ولی به خاطر نوبر بودنش د رابتدای فصل معمولاً از قیمت های گزافی نیز به فروش می رسد.
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]