آلو خشک تیزابی نیشابور یکی از خشکبارهایی است که در فصول سرد سال تقاضای بسیار بالایی برای آن وجود دارد. مقادیر قابل توجهی پتاسیم موجود در هر عدد آلو خشک و یا تازه موجب شده است تا بسیاری از پزشکان طب سنتی برای حفظ سلامت استخوان و دستگاه گوارش انواع ارقام آلو را پیشنهاد دهند. آلو خشک بخارایی را می توان به جرأت پر فروش ترین نوع آلو بخارا در کنار قیمت مناسب آن دانست.
در شهرستان های بسیاری از استان های ایران مانند نیشابور بسیاری از کشاورزان و مردم محلی به برداشت ارقام تازه آلو تولید خشکبار مشغول هستند. در فصل تابستان و پاییز بسیاری از مردم شهر و روستا در مناطق دشت نیشابور بهترین کیفیت آلو بخارا را برای مردم عرضه می کنند که همین امر موجب تقاضای خوب برای این محصول و در پی آن کشش قیمت فروش به مرور در طول سال می شود.
منبع: سایت آلو خشک ایران