آلو سیاه خورشتی درجه یک در حال حاضر در ایران تولید می شود. این آلو غالباً با هسته خشک می شود و دارای طعم شیرینی است که می توان در حجم عمده و با قیمت بسیار مناسب آن را عرضه کرد.
آلو میوه ای است که به خاطر داشتن مقادیر قابل توجه آنتی اکسیدان و همچنین پتاسیم بسیار برای کهنسالان و یانوان حامله و یائسه توصیه می شود. اگر به هر پزشکی مراجعه می کنید و تشخیص عفونت های داخلی و یا مشکل در تراکم استخوان باشد و سر رشته ای در طب های سنتی داشته باشد، محال است به شما توصیه مصرف ارقام آلو تازه و فراورده نکند.
بیشترین لفظی که در آلو به گوشمان خورده است؛ آلو بخاراست. آلو بخارا یکی از آلوهای سیاهی است که اگر با پوست خشک گردد با نام آلو بخارا روزی ۳ عدد مصرف گردد تضمین سلامت استخوان بندی شما خواهد بود.
از آنجا که تجارت عرصه ای است که ارقام بسیاری از محصول مد نظر به تاجر عرضه می شود، بهتر است که درخواست خود را شفاف با بازرگانان بازار میوه ایران در میان بگذارید. بازرگانی پارس فراور به صورت انحصاری حوزه هایی را مشغول به فعالیت تجاری است که آلو نمونه بسیار درجه یک آن است.
آلو سیاه خورشتی در ایران با نام آلو برقان شناخته می شود؛ در صورتی که آلو برقان نیز گونه ای از آلو سیاه می باشد که در سایر شهرهای ایران نیز رواج دارد.