عده زیادی هستند که از خواص شگفت آور آلو مطلع هستند. اگرچه عده ای نیز هستند که حتی تشخیص آلو بخارا از غیر بخارا برایشان سخت است. آلو بخارا تازه رنگ پوست بنفش مایل به آبی دارد و ظاهر گردی دارد. به خاطر قدمت این آلو و عیار خوبی که در خشکبار به دست می دهد؛ از آن بعنوان گزینه اول فراورده آلو خشک استفاده می کنند.
آلو بخارا را پس از پروسه آبجوشی یا تیزاب کردن پوست گیری میکنند و سپس به دو شیوه آفتابی و یا دودی تبدیل به خشکبار می کنند. از جمله مشتریان پر و پا قرص این آلو کشورهای عمده عرضه کننده آلو دنیا یعنی هند و پاکستان هستند. متأسفانه بخاطر اصولی و علمی کار نکردن ساختار فروش این محصول، در حالی که می تواند با بسته بندی شکیل در بازارهای جهانی به رقابت بپردازد؛ روانه بازارهای واسطه کشورهای دیگر می شود.
خواص
- در درمان اختلالات گوارشی ناشی از سوء هاضمه و یبوست مؤثر است.
- سرشار از ویتامین C می باشد چراکه سرشار از اسکوربیک اسید است. پس برای گروه های زیر مؤثر است:
- نوزادان تازه متولد شده
- افراد دچار سوء هاضمه
- افراد مبتلا به دیابت
- افراد دارای بیماری های رودوی
- زنان باردار و شیرده
- سیگاری ها و …
- بهبود سلامتی عروق بدن
- تقویت بدن در مبارزه با سرطان ها
- تنظیم میزان کلسترول و گلیسرول خون
- بهبود جریان و فشار خون
- تقویت سیستم ایمنی بدن
- تحکیم ساختار استخوانها
- بهبود کیفیت و لطافت پوست بدن
- سرشار از آنتی اکسیدان
به یاد داشته باشید این میوه به خاطر ساختار فیبری مستحکمی که دارد در طول سال نیز با نگهداری در سردخانه های صفر تا ۳ درجه سانتی گراد سردخانه ها قابلیت عرضه در تمام فصول سال را دارد. برای اطلاع از شرایط خرید انواع واریته های آلو با ما تماس بگیرید.