تولید آلو بخارا هر ساله د رمناطق مختلفی از ایران صورت می گیرد و با قیمت مناسب روانه بازارهای عمده میوه و تره بار و یا کارگاه های خشکبار می شود. عده زیادی هر ساله سرمایه گذاری در این حوزه را انتخاب می کنند و هر ساله بر جمعیت تاجران آلو ایران افزوده می شود.
آلو بخارا این روزها در بورس ارقا آلو ایران قرار دارد. از زمان های قدیم و در شهرهای استان خراسان ارقام آلو بخارا پرورش یافتند و مردمان بسیاری در عرصه کشاورزی این مناطق به صورت تخصصی پرورش ارقام آلو بخارا را انتخاب کردند.
تولید آلو بخارا
از آنجا که هر ساله میزان برداشت آلو از مصرف تقاضای بازار بیشتر می شد، به این فکر افتادند که این آلو را به نوعی ماندگارتر کنند. پس با پوست گیری ارقام آلو بخارا و پهن کردن آنها در پیش آفتاب، به تولید آلو خشک اقدام کردند. رفته رفته با ورود ارقام نهالهای مختلف دیگر آلو به ایران، کشاورزان تفاوت های بین واریته ها را به خوبی شناسایی کردند و با یافتن عیار بسیار خوب آلو بخارا در تیهه آلو خشک، از آن پس بیشتر برای تهیه فراورده از آن استفاده شد.
این روزها تهیه و تولید آلو بخارا در مناطق دیگری از سایر استان های ایران نیز گسترش یافته است. با رشد جمعیت و استقبال ارقام آلو تازه و خشکبار در فصول گرم و سرد سال، تولیدکنندگان نیز به کمک روش های صنعتی و ماشین آلات نیز توانسته اند که ارقام خوبی از آلو بخارا خشک را د رانواع رسمی و ممتاز به بازارهای لوکس ایران و سایر کشورها عرضه کنند.