آلو خشک خورشتی هر ساله یکی از پر فروش ترین خشکبارهای تولید ایران است. با توجه به حجم عمده تولید این محصول که به گفته بسیاری از بزرگان تجارت آلو پر سود است، خرید آلو بخارایی نیشابور در فصلی مناسب و با قیمتی مناسب برگی برنده خواهد بود.
آلو بخارایی نیشابور را همه خشکبار فروشان خریدار هستند و حاضرند حتی در حجم کم و به صورت عمده آن را کار کنند. هر ساله از اواخر تابستان فراوری آلو خشک خورشتی با انواع آلوهای چیده شده و پوست گیری شده آغاز می شود و تا سال بعد نیز به فروش با قیمت مناسب ادامه می دهد. نیشابور شهرستانی است که به خاطر موقعیت دشتی که پای کوه بینالود دارد خوش آب و هوا و خوش اقلیم می باشد. از این باب بسیاری از انواع میوه های درختی مانند آلو بخارایی سیاه در حجم عمده برداشت می شود. این آلو به خاطر عیار فراوری بسیار خوبی که دارد کمتر برای عرضه به بازار تازه خوری میوه و تره بار استفاده می شود و برای تهیه و تولید خشکبار بسیار استفاده می شود.
منبع: سایت آلو خشک ایران