آلو خشک تیزابی از انواع آلوهای تازه زرد با ترکیب شیمیایی که در بازار با نام تیزاب شناخته می شود، جهت خشک کردن تهیه می شود و عرضه عمده انواع آلو این شیوه تولیدی وجود دارد.
آلو تیزابی خورشتی در انواع مختلف از آلوی زرد وسیاه و با پوست گیری و با بدون پوست گیری با روش مناسبی که جهت تیزابی کردن به کار می رود تهیه می شود که می توان آلو تیزابی را با قیمت مناسب تهیه و مورد استفاده قرار داد. آلو خورشتی تیزابی در انواع مطلوب با طعم های مناسبی عرضه می گردد از این رو فروش و ارائه در انواع آلو تیزابی به شکل های مختلف می تواند موجود باشد که با انواع آلو ارائه شده در سایت توسط مشتری نیز قابل شناسایی است.
منبع: سایت آلو خشک ایران