آلو زرد از جمله میوه هایی است که هم به صورت تازه خوری و هم به صورت تهیه فراورده استفاده می شود. به خاطر خواص عفونت زدایی که مصرف آلو برای بدن دارد مصرف مداوم انواع تازه و خشکبار آن بسیار توصیه می گردد. در کنار آن آلو زردهایی مانند آلو سانتاروزا و قطره طلا در ترکیب با هم برای تهیه انواع لواشک های زرد رنگ بسیار مورد استقبال بازار است. امروزه با توجه به برداشت آلو تازه زرد که در حجم بسیار زیادی انجام می شود، می توان در فروش لواشک های طعم دار و با کیفیت از آنها بهره برد. البته که برای تولید سایر کنسانتره ها و لواشک ها از آلو بعنوان زمینه نیز استفاده می شود.
منبع: سایت آلو خشک ایران