یکی از انواع آلو که در بازار میوه استقبال بسیا رخوبی نیز از آن می شود؛ آلو طلایی یا آلو زرد است. البته لازم به ذکر است این آلو از آلو قطره طلا متفاوت است.
شکل ظاهری این آلو بصورت تخم مرغی شکل و بیضی است و دارای طعم نسبتا شیرینی است که در مناطقی از استان فارس به آلو طلا معروف است که با توجه به اقلیم سرد این منطقه بیشتر این آلو با پوست خشکبار می شود و حجم کمی از آن بصورت تازه روانه بازار میوه و تره بار می شود. از نظر طعم و ظاهر بسیار شبیه به آلو طلایی منطقه شوقان می باشد. هسته این آلو نیز کوچک بوده که به راحتی نیز از گوشت میوه جدا می شود. عرضه عمده این آلو هر ساله حجم زیادی از استقبال بازار عمده کاران خشکبار را در بر می گیرد. اگرچه که جهت تازه خوری نیز بخوبی و با قیمت نسبتاً بالایی بنسبت آلو قطره طلا روانه میادین تره بار می شود.
البته نوعی از آلو خشک که به دودی نیز شهرت دارد را در عامه به طلایی می گویند که از این مقوله جداست. آلو را پس از پوست گیری در معرض اکسید گوگرد قرار می دهند تا رنگ طلایی به خود بگیرد که مطابق با اساندارد ملی ایران تا حدی مجاز می باشد که بدن در مقابل با هضم آن دچار عکس العمل خاصی نمی شود.