اگر به دنبال تجربه طعم آلو زرد یا طلایی هستید باید آلو طلا بوانات را حتماً یکبار امتحان کنید. این آلو از نوع واریته Pershore می باشد. دارای طعم شیرینی است. اگر میخواهید آلو طلای خشکبار کنید، این محصول بهترین کیفیت خشکباری را به شما می دهد.
آلو طلا بوانات
واریته Preshore در ایران با نام آلو طلا شناخته می شود. این آلو گلدن را با قطره طلا (Golden Drop) اشتباه نگیرید. عیار این دو کاملاً متفاوت از هم می باشند.
این آلو شمایلی تخم مرغی و پوست شفاف و صافی دارد. طعم شیرین و بافت فوق العاده گوشت آن موجب شده تا تمامی فراورده سازان این آلو را انتخاب کنند. هسته محصول براحتی جدا می شود و پوست آن به طرز شگفت انگیزی براحتی جدا می شود. تازه خوری این محصول بسیار لذت بخش است اگرچه که از ارقامی است که جهت فراورده های آلو خشک، تارت شیرینی، شربت آلو، کنسانتره و … بسیار مناسب است.
فراوری
آلو خشک این مناطق از دیرباز به شیوه آب جوشی و آفتابی انجام می شده است. امروزه با پیشرفت علم در دنیا از روش های تیزابی جهت خشکبار کردن محصولاتی چون کشمش، آلو و هلو استفاده می شود. چرا که اقلیم این منطقه خیلی زود سرما را بخود می بیند و در عین حال که از هزینه های فراوری نیز کاسته می شود.
در روش سنتی پس از جوشاندن و ترک خوردن پوست، آلو را زیر آفتاب پهن می کردند. در روش فعلی سرعت کار بالا رفته و کیفیت کحصول نیز تغییری نمیکند.
انواع ارقام محصولات منطقه بوانات را می توانید براحتی و با بهترین قیمت در دسترس خود داشته باشید.