کسانی که قصد خرید آلو دارند و از آن شناخت خوبی دارند، قطعاً آلو خوانسار را بعنوان یک گزینه خاص مد نظر دارند.
درخت آلو گلدن
مردم عزیز و زحمتکش خوانسار از زمانهای قدیم در تهیه و فراوری این نوع آلو شهره هستند. این درخت در مناطق مختلفی از ایران و جهان به بهره برداری می رسد. در مناطقی از استان فارس به نام آلو طلا (گلدن)، در مناطقی از خراسان با نام شوقان و در ریشه لاتین آن بنام Inca Plum شهرت دارد. در سال ۱۹۱۹ توسط Luther Burbank خاص مناطق آسیایی خلق شد. دارای پوست و گوشت غنی، سفت و زرد رنگی است. طعم ترش و شیرینی دارد که موجب می شود طرفداران خاص آلو خوانسار را بخود شیفته کند.
فراوری
آلو را پس از چیدن در شیوه سنتی بصورت آبجوشی که نمک نیز به آن زده اند کمی حرارت می دهند تا پوست آن نازک و نمک به آلوها جذب شود. سپس آن را مقابل آفتاب پهن می کنند تا خشک گردد. از آنجا که پوست این آلو حرارت دیده است بسیار نازک شده و موجب حفظ طعم ترشی آن می گردد اگرچه که در شهرستان نیشابور مشابه این آلو را پوست گیری میکنند و طعم شیرینتری در انواع خوراک های گرم ایجاد می کند. لازم بذکر است در استان فارس نیز دقیقاً همین واریته از گذشته تا به امروز به شیوه مشابه و بیشتر به روش تیزابی خشک می گردد. کارگاه های عمده ای هستند که همه ساله بصورت عمده در ارتباط با ما محصولان آلو خوانسار ترش را آماده ارسال می کنند.
یادمان باشد تفاوت طعم ترش و شیرین در فراوری با پوست این محصول است.
بسته بندی
اهمیت بسته بندی در دنیای امروز بیش از پیش موجب رقابتی شدن بازار می گردد. در صورتی که به شرایط پکینگ خاصی می اندیشید بهتر است فقط خواسته خود را با ما در میان بگذارید تا از مبدأ به درخواست خودتان بسته بندی شوند کمای اینکه بصورت فله نیز ارسالها صورت می گردد.