آلو که یکی از میوه های محبوب و خوش طعم تابستانی است بالغ بر ۱۲۰۰ واریته دارد! آیا میدانید در ایران چه ارقامی هنوز به تولید عمده نرسیده اند؟ و حتماً میدانید که همواره محصولات جدید و کم رغیب بازار بسیار خوبی نیز دارند.
آلو Satsuma Plum
این آلو در دنیا به آلو خونی مشهور است. در زمره ارقام آلو آسیایی می باشد. آلو Satsuma توسط معرفی به نام Luther Burbank از ژاپن بود به دنیا معرفی شد. البته در دنیا معمولاً این گونه را با نوعی نارنگی شل و ول ژاپنی (mandarin) اشتباه می گیرند.محصول این آلو دارای کالیبر کوچک تا متوسط و طعمی عالیست. جهت مصارف پخت و پز چون تهیه مربا، تارت، کیک پزی و … بسیار مناسب است. در نیمه تابستان به برداشت محصول می رسد. جهت گرد افشانی برای این درخت از نهال آلوهایی چون کالیفرنیا می توان استفاده کرد.
ظاهر محصول این آلو شکل منحصر بفردی دارد و طعم ترش و شیرین آن به این محصول ویژگی های خاصی داده است که قطعاً طرفدارهای مخصوص بخود را دارد. عمده کارهای فراورده های آلو می تواننند از این آلو بعنوان گزینه ای خاص جهت مشتری های تنوع طلب بهره ببرند.