بدون شک کسانی که با واریته های لو آشنا هستند می دانند که آلو بخارا از بهترین ها در ایران می باشد و از قدیم الایام جهت تهیه فراورده های آلویی بسیار با کیفیت می باشد. چرا که این آلو فیبر بسیار خوبی داشته و در عین حال طعم ترش و شیرین آن در فراورده های آلویی بسیار لذت بخش است.
فراوری آلو بخارا درجه یک
آلو بخارا که دارای پوست بنفش رنگ و گوشت قرمز رنگ است؛ هر ساله در سراسر ایران طرفدارهای بخصوصی دارد.
بسیاری از باغداران در پیش فصل آماده همکاری هستند که این مستلزم پیش پرداخت قبل از برداشت و در فصل شکوفه زنی می باشد.
کیفیتی که در تهیه خشکبار به آن عیار فراوری گفته می شود، باعث می شود تا تولید فراورده های شما مقرون به صرفه تر و با حاشیه سود بیشتری همراه باشد.
بهترین انواع آفتابی آلو را آلو بخارا و شمس شامل می شوند. اگر قصد دارید به حوزه تهیه برگه یا ترشک یا آلو خشک وارد شوید بهتر است جهت تأمین مواد اولیه با ما د رارتباط باشید تا از قیمت روز انواع آلو بخارا مطلع باشید.