آیا از ارقام واریته های آلو در ایران اطلاع دارید؟ آیا میدانید در ایران ارقام آلو دامسونز در حال برداشت است؟ هیچ میدانید این آلو در ایران بیشتر با چه نامی شناخته می شود و چه مصارف و خواصی دارد؟
آلو میوه ای تک هسته ای که در فصول تابستان و پاییز برداشت می شود. ارقام واریته های آن بالغ بر ۲۰۰۰ نوع مختلف است که بعضاً ارقام آسیایی، اروپایی و آمریکایی دسته بندی می شوند. دارای طعم های ترش و شیرین هستند. ضخامت پوست در انواع زرد آن نازک تر از ارقام سیاه می باشد.
در کشور ایران ارقام گسترده ای از آلو را می توان یافت که بیشتر در مناطق غرب، شرق، شمال و مرکز ایران پرورش می یابند. اینکه ارقام آلو خشکباری به نام های شهرشان شهرت یافته اند از عدم اطلاع دقیق توزیع کنندگان از ارقام واریه های آن است. در حالیکه هر آلو از نهال آن شناخته می شود که نام های متنوعی دارند. برای مثال آلو دامسونز یکی از ارقام آلو سیاه مرغوب در ایران و جهان به شمار می آید.
آلو دامسونز را بیشتر با نام آلو بخارا در ایران می شناسند. دارای شکلی کشیده و بیضی شکل است و ساختار هسته آن براحتی از گوشت میوه جدا می شود. دارای طعم شیرینی است و جهت تهیه خشکبار می توان آن را اولین گزینه در نظر گرفت.
مصارف و خواص آلو امروزه بر کسی پوشیده نیست. داشتن مقادیر قابل توجهی ترکیبات فنولی در آن باعث خواص آنتی اکسیدانی می شود و کسانی که بصورت مستمر از ارقام آلو تازه و یا خشکبار آن استفاده می کنند از امراض سرطان و بیماری های قلبی عروقی در امانند.
عمده کارانی که به دنبال ارقام مرغوب آلو جهت تهیه خشکبار هستند بدانند که با حضور کارشناسان متخصص و مجرب در بازرگانی ما بسیاری از خواسته های شما قابل تحقق خواهد بود.