اگر قصد دارید از پرفروش ترین انواع آلو خراسانی را بشناسید، محصولات نیشابور یکی از گزینه های مهم است. زیرا کیفیت عالی و طعم های گوناگونی در این منطقه بصورت تازه و فراورده وجود دارد.
تولید آلو در نقاط مختلفی از کشور صورت می گیرد. این مناطق بیشتر در نیمه شمالی کشور و شامل استان های سه گانه خراسان، آذربایجان شرقی و غربی، البرز، زنجان، قزوین و … می باشد که البته اساتن فارس را نیز باید به آن اضافه کنیم که محصولات تولید شده آنها نیز به لحاظ کیفیت تفاوت هایی دارد.
آلو نیشابور در ارقام گلدن و بلک و رد موجود است که البته مرغوبترین آنها در ارقام سیاه و زرد شامل بخارا، حسنی، شوقانی، طرقبه، شمس و کبرایی و … می باشد که اغلب مصرف کننده ها به عنوان محصولات ترش و شیرین و با کیفیت بصورت تازه و فراورده می شناسند. از همین رو شرکت های زیادی در راستای توزیع آن همکاری کرده و این محصول را به شهرهای مختلف عرضه می دارند.