آلو سبز گرین گیج نوبرانه را در ایران با نام آشنای گوجه سبز می شناسیم. این آلو را در فصل بهار و به عنوان یکی از اولین میوه های فصل به صورت عمده می توان خرید و فروش کرد.
آلو محصولی با خواص درمانی بسیار زیاد است. دارای پتاسیم بسیار بالایی است که مصرف مداوم انواع آلو در فصول مختلف سال ایمنی سیستم استخوان بندی شما را تضمین می کند. در تحقیقات بسیاری بر تأثیر مصرف ارقام آلو اثبات کرده است که موجب تراکم استخوان بخصوص در مفاصل آرنج و لگن شده است.
آلو گرین گیج دارای رنگ سبز است و آب نسبتاً زیادی در مقایسه با اندازه آن دارد. طعم ترش میوه رسیده این آلو را با نام هایی چون آلو جنگلی، گوجه سبز به یاد داریم. از آلو گرین گیج جهت مصارف کنسانتره سازی، ترشک سازی، لواشک سازی و … استفاده می کنند.
در ایران شهرهای شمالی ایران، استان های خراسان و آذربایجان شرقی و غربی تولیدکنندگان عمده انواع این واریته از آلو هستند.