آلو زرد خشک از جمله آلوهای محبوب ایران است که برای بسیاری از مردم کشور نام آشنا و لذیذ است. آلو زرد گلدن دراپ یا همان قطره طلا بیشترین تولید در بین ارقام آلو زرد ایران را داراست. کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس عمده ترین خریداران واریته آلو قطره طلا ایران هستند. البته از انواع آلو زرد برای تهیه آلو خشک که مناسب مصارف خورشتی و آجیلی است نیز استفاده می شود. از آنجا که استاندارد ملی ایران در تهیه و فراروری آلو خشک میزان ۲۰۰۰ ppm اکسید گوگرد بر روی پوشش آلو را مجاز می داند، در ایران این آلو را با نام آلو بخارا دودی می شناسند.
قیمت آلو بخارا دودی تابع فصل خریدار است. چرا که با شروع فصل شکوفه دهی آلو به هنگام اوایل بهار امکان سرمازدگی و افت بار و همچنین پس از آن نیز احتمال باد و طوفان را که سپری کند و از شر آفات نیز در امان باشد، حجم تولیدی آلو تازه را باید به آلو خشک تبدیل کرد که این پروسه برای هر آلو به میزان عیار مشخصی است. و در این بین آلو بخارا خشک به خاطر عیار فراوری و طعم بهتر آن به نسبت سایر آلو ها پرفروش تر شده است.