آلو در دنیا بر ۴ رنگ کلی آلو زرد، قرمز، سبز و سیاه می باشد. اما برای تولید ترشک ها از انواع آلو زرد و قرمز خشک بسیار استفاده می شود و رنگ و طعم جذابی دارد. فروش این آلو خشک ها نیز حاشیه سود بسیار خوبی دارد؛ اگرچه که قیمت کمتری دارد. معمولاً این فراورده های خشکباری را به صورت تیزابی خشک می کنند که از نظر زمان فراوری بسیار سریعتر می باشد. همانطور که بسیاری از متخصصین بهداشت و تغذیه از قدیم تا به امروز گفته اند مصرف مداوم آلو و آلو خشک موجب بهبود عملکرد دستگاه گوارش است و یبوست را مرتفع می سازد.
منبع: سایت آلو خشک ایران
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]