فروش عمده آلو که دارای طعم های متنوعی است رونق خوبی یافته است. جالب اینکه اوایل محصول آلو معمولا تلخ است. بجز آلوچه وحشی یا همان گوجه سبز سایر ارقام آلو پیش از رنگ انداختن دارای طعم تلخی هستند. اما ارقامی هستند که پس از رنگ انداختن، ساختار میوه آنها و بخصوص بخاطر پوستشان طعم ترش مزه ای دارند. مانند ارقام آلو کالیفرنیا که در اکثر مناطق کشور پرورش یافته اند.
مراغه از جمله مناطقی است که از دیرباز کشاورزی پر ثمری داشته است. ارقام مختلفی از آلو را در این شهر می توان یافت. البته آلوی بلک استار که به آلو برغانی مشهور است بهترین آلویی است که در این منطقه معامله می شود. همچنین آلو سانتاریزه قرمز رنگ نیز در این شهر بخوبی پرورش می یابد. همین آلو شیرین مراغه در نوع دیگری از فراوری با افزودن نمک نیز با طعم شور به بازار عرضه می شود. این آلو تولیدکنندگان زیادی دارد که قیمت گذاری هایی با اختلاف ۵تا ۶ هزار تومان در انواع درجه ۱ تا ۳ دیده می شود. فروش عمده آلو مراغه در فصول سال متفاوت می شود که با استعلام روزانه می توان این مورد را اطلاع یافت.