آلو بخارا که طرفداران بسیاری در بازار های شهرهای بزرگی چون تهران و مشهد و اصفهان و … دارد، اگر به صورت عمده تجارت شود قیمت بسیار مناسبی می تواند داشته باشد. اگرچه که محصول و کالای اساسی مورد مصرف خانوار نیست، اما برای بسیاری از مصرف کننده ها در تهران و سایر شهرها بنوعی حیاتی است. آلو بخارا رنگ میوه سیاهی دارد که گوشت میوه آن زرد رنگ است و طعم به یادماندنی دارد.
آلو خشک بخارا چرا مورد استقبال است؟ این آلو طعم خوبی دارد و برای یک تولیدکننده فراورده خشکبار سودآوری بسیاری نیز دارد چرا که عیار فراوری آن نیز بسیار خوب است. به گفته بسیاری از تولیدکنندگان؛ بهترین انواع آلو بخارا را مورد استفاده قرار دادیم و به صورت وزنی برای هر ۴تا ۶ تن یک تن فراورده آلو خشک خورشتی به دست آورده ایم و یکی از این مزایاست که موجب تقاضای بسیار خوب برای آن می شود.
آلو چه به صورت تازه و خشک از جمله محصولاتی است که در مشهد، تهران، تبریز، کرمان، شیراز، اصفهان و … مورد استفاده عمده و عمومی از طرفداران خشکبار و تازه خوران میوه است. تازه آلو بخارا مورد رفع موارد یبوست و بهبود عملکرد هضم مواد غذایی است و همچنین داشتن پتاسیم در انواع آلو موجب بهبود تراکم استخوان نیز می باشد.