”آلو
یکشنبه , بهمن 16 1401
خانه / آلو بخارا / آلو بخارا زرد است یا سیاه؟

آلو بخارا زرد است یا سیاه؟

برای بسیاری پیش می آید که آلو بخارا زرد است یا سیاه؟ آلو بخارا تازه دارای پوست سیاه رنگی است که زیر این پوسته گوشت زرد رنگی پنهان است.

تمامی میوه ها دارای انواع ویتامی هایی است که برای بدن همگی لازم هستند. مصرف روزانه ارقام تازه میوه بسیار مورد توصیه تمامی کارشناسان سلامت است. علاوه بر داشتن ویتامین های مفید بدن، در پیشگیری ابتلا به بیماری های عفونی و سرطانی نیز بسیار مفید هستند.

از جمله میوه های بسیار پر خاصیت درختی می توانیم به آلو اشاره کنیم. این میوه که دارای ارقام متونعی است در ایران سالیان درازی است که در حال پرورش و فروش می باشد. بیشترین آلو مصرفی در دنیا و ایران ارقام آلو سیاه می باشند؛ آلو سیاه در دنیا با واریته های مشهور دامسونز، استنلی، شکری و … شناخته می شود. مصارف فراورده ای این آلو بیش از مصارف تازه خوری آن است.

در ایران مشهورترین آلو سیاه آلو بخارا یا همان آلو شکری است که بیشتر به شکل پوست گیری شده و خشک به بازار عرضه می شود. از بیشترین مصرف های این آلو در مصارف خورشتی و آجیلی می توان نام برد.

البته که در دنیا از آلو در تهیه ارقام کنسانتره ای و مصارف درمانی بسیاری نیز بهره می برند. نسبت آب میان بافتی مناسب این آلو در مقابل میزان فیبر معقول آن را تبدیل به یکی از ارقام پر طرفدار آلو در ایران کرده است. آلو خشک پس از پوست گیری که پس از جوشاندن انجام می شود، به شیوه های سنتی (آفتابی و تیزابی) و یا صنعتی (دستگاه خشک کن) تولید می شوند.

پارس فراور
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09105518198
شماره تماس دفتر مرکزی: 02128428198
شماره تماس بازرگانی و فروش: 02634483332
آدرس اینستاگرام: parsfaravargp@
آدرس کانال: parsfaravargp@
پست الکترونیکی: parsfaravargp@gmail.com
دفتر فروش: استان البرز، کرج، محله جهانشهر، بولوار جمهوری اسلامی، بعد از کوچه نهم، ساختمان پروتون
فروشگاه: استان البرز، کرج_جاده محمدشهر، بازار پاسارگاد، غرفه d17

مطلب پیشنهادی

آلو بخارا مرغوب

خرید آلو بخارا مرغوب صادراتی ایرانی

چه چیزی باعث می شود تا آلو بخارا از سایر آلوها متمایز شود؟ آیا می …

دیدگاهتان را بنویسید

بازار آلو ایران