از ارقام بسیار پر طرفدار عمده کاران خشکبار آلو استنلی می باشد. معمولاً کسانی که تازه می خواهند شروع به تهیه خشکبار آلو بخارا کنند و با تولید کننده های دیگر به مشورت می پردازند به سمت آلو استنلی گرایش پیدا میکنند.
از نظر کسی که قصد تولید خشکبار و فراورده های آلویی دارد، انتخاب آلویی با داشتن بهترین کیفیت و یکدست بودن و همچنین عیار مناسب خشکبار مشخصه های همیشگی است. از آنجا که ایران کشوری است با اقلیم های متنوع و تقاضای زیاد، بهتر است در فصول برداشت اقدام به ارتباط با کارشناسان متخصص ما کنید تا اواع آلو سیاه را در اختیار شما قرار دهیم.
آلو استنلی بخاطر داشتن استانداردهای ابعادی و شکل و طعم همواره از بهترین گزینه های انتخاب فراورده سازان بوده است.
به عنوان مثال مناطقی چون بیرجند آلو استنلی یا همان خرمایی را برداشت و در سبدهای پلاستیکی با اوزان مختلف بسته بندی می کنند. کیفیت برداشت و بسته بندی در زمان بارور شدن روی درخت بسیار راحتتر قابل انجام است.