آلو یکی از میوه های پر خاصیت است که برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش بدن بسیار توصیه می گردد. از آنجا که این میوه مانند سایر میوه ها پس از مدتی چیده شدن از درخت شروع به افت می کند، ترجیح بر آن است که بیشتر انواع آلو را امروزه به صورت تیزابی به آلو خشک تبدیل می کنند. توسعه بسترهای تجاری در فضای الکترونیک موجب شده است تا بسیاری از تجارت ها امروزه تسهیل گردد؛ از جمله ابزارهای تجارت الکترونیک سایت فروش اینترنتی است. آلو خشک را به دو صورت آفتابی و تیزابی خشک می کنند که نوع تیزابی ماندگاری بیشتری نیز دارد.
منبع: سایت آلو خشک ایران
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]