یکی از مشکلاتی که در همکاری صادرات عمده انواع آلو بخارا ایران ممکن است بوجود آید، حجم کمتر به نسبت حجم صادرات است که باغداران نهایت تلاش خود را برای تولید انبوه آن انجام می دهند.
آلو بخارا از مرغوبترین گونه ی آلو است که به نسبت انواع دیگر در مناطق خراسان بیشتر پرورش می یابد. اما آلوهای بخارا منطقه خراسان معروف هستند و مزه ی خاصی را نیز دارا می باشند که حجمی از آنها به دلیل کیفیت و مزه ایی که دارند به خارج از کشور صادر می شوند. برداشت این آلوها عمدتا در تابستان و پاییز انجام می شود که شرکت های تجاری نیز با همکاری صادرات عمده انواع آلوهای آن ها را انجام میدهند.
امروزه تنوع بسته بندی نیز ویژگی است که رقابت در صادارت را به نفع شرکت های فعال در این حوزه سوق می دهد.