آلو زرد یک رقم از انواع آلوی شیرین می باشد که با داشتن طعم مناسب انتخاب خوبی برای تازه خوری و همین طور خشک کردن است و در غذا و ترشی هم کاربرد دارد.
معمولا بهترین انواع آلوی زرد شیرین برای خشک کردن و اسفاده در غذا مناسب می باشند و انواع آلو را خشک می کنند و در تهیه انواع ترشی های فانتزی نیز با این انواع آلوی خشک استفاده می کنند. مصرف انواع آلو به صورت انتخابی می باشد و آلوی زرد طعم بسیار مناسبی دارد که بیشتر برای خشکبار استفاده می شود. آلوی زرد تازه ای که مرغوب باشد و ویژگی های مناسب کیفی داشته باشد برای خشک کردن نیز مناسب بوده و حاصل آن محصولی مرغوب و خوشمزه می شود. انواع آلوی زرد خشک شده با روش های مختلف که کاملا خشک هستند و یا کمی آبدار می باشند تهیه می شوند. روش های خشک کردن گوناگون امکان تهیه انواع میوه های خشک را برای همگان فراهم آورده است.
