صادرات آلو در ایران با واسطه های زیادی انجام می شود. برای آنکه بتوان بهترین آلوهای ایران را صادرات کرد باید چه کرد؟ و بهترین ارقام الو ایران چه می باشند؟
جهت کسب بازارهای بین المللی باید دو فاکتور گریدبندی محصول (کالیبر کردن محصول ) و پکینگ شکیل و جذاب رعایت گردد. مشتری که بازار صادرات را در اختیار دارد بخوبی میداند که آلو خراب شده یا کرم زده مناسب بازارهای جهانی نیست و حتی آلوهایی از دو یا سه کالیبر مختلف نباید در محموله از درصد بیشتر باشد. مگر اینکه شما خریداری داشته باشید که او این شرایط را مد نظر قرار ندهد. اما پیشنهاد می گردد قبل از ارسال بار به بازار هدف حتما کمی کند و کاو در آن بازار داشته باشید و از عرف عرضه آلو در آن بازار مطلع گردید.
همچنین با پیشرفت فناوری های پکینگ محصولات بهتر است که قبل از ارسال سفارشات از تنوع پکینگ ما اطلاع داشته باشید. انواع پکینگ کرافت و جعبه ای و سبدی و کارتنی با انواع پارتیشن و شانه و … باعث می شود که شما بهترین مشتریان را به خود جذب کنید.