آلو زرد خشک خورشتی یکی از بهترین خشکبارها و پرکاربردترین ها در منازل ایرانی به شمار می رود که فارغ از تقاضای بازار داخلی، بازار صادرات انواع دستچین آن نیز بسیار پر رونق است.
آلو زرد خشک
آلو زرد یکی از انواع آلو است که در ایران تولید می شود و یا به صورت تازه خوری روانه بازارهای میوه و تره بار می شود و یا به صورت خشکباری پوست گیری و خشک می شود. از آنجا که نوع خشک آن ماندگاری بسیار بالاتری دارد برای تهیه آلو زرد خشک بعضاً آلوهایی که گوشت قرمزتری نیز دارند با کمی بخار سولفید پوشش طلایی تری به خود می گیرد.
برای صادرات انواع آلو خشک که پوست گیری می شوند و به دو نوع آفتاب خشک و یا تیزابی طلایی به بازارها عرضه می شوند بهتر است سورت و دستچین شوند. کارگاه های خشکباری بسیاری هستند که کار تهیه آلو خشک و همچنین خدمات سورتینگ، دستچین و بسته بندی را نیز تقبل می کنند.