آلو بخارا از محصولاتی است که در ایران به خوبی و با قیمت مناسبی تولید می شود. البته که شهرت و فروش آلو بخارا به خاطر انواع خشک آن است، اما جالب است بدانید در بیرون از ایران از این آلو برای تهیه انواع شربت آلو و … نیز استفاده می شود. در صورتی که سالهاست این آلو در ایران و جهان با نام bukhara نیز جا افتاده است، برای سفارشات صادراتی از انواع دستچین و سورت شده می توان استفاده کرد که اندکی گرانتر از انواع فله آن است.
توصیه شده است آلو بخارا به صورت مستمر مصرف شود تا تأثیر آن در بهبود عملکرد دستگاه گوارش و همچنین تنفس بهتر و ریه ای سالم تر دیده شود. همچنین پتاسیم موجود در انواع آلو موجب می شود تا تراکم استخوان که با افزایش سن و سال کمتر می شود مورد تقویت قرار گیرد. دستچین سازی یکی از پروسه های زمان بری است که در سفارشات صادراتی توسط پارس فراور تقبل می شود و مستلزم صرف هزینه و زمان جهت حق الزحمه نیرو کارگری است. اما پس از دستچین سازی قیمت محصول حداکثر تا ۲۰ درصد افزایش نیز خواهد داشت. چرا که بعضاً آلو های با کالیبر کوچکتر که جداسازی می شوند بعنوان درجه ۳ برای لواشک سازی به کار برده می شود.