اگر به قصد خرید بهترین ارقام آلو در اینترنت در حال جستجو هستید، باید بدانید از بهترین ها آلو بخاراست. این نوع آلو را در ایران بخارا می نامند و در تهران طرفداران زیادی دارد. چرا که برای تهیه انواع فراورده مطلوب است.
این آلو ارقام واریته هایی چون دامسونز، استنلی و یا برخی با نام خرمایی می شناسند. ارقام مشابه دیگر نیز فراوان دارد که در فصول کم باری از آنها بعنوان جایگزین می شود (مانند آلو تخم مرغی لواسانی).
اما چرا بهترین آلو را آلو بخارا می گویم؟ این آلو تحمل گرمایی بسیار خوبی دارد. اگر بخوبی آفت زدایی شود محصول آن عیار خشکبار فوق العاده ای دارد. شما بخوبی می توانید ارقام آلو سیاه زیادی را نام ببرید که تمامشان کیفیت های خوبی دارند اما خشکباری که می دهند از نظر اقتصادی، طعم و ظاهر قابل قیاس نیستند.
از این آلو هم در دنیا بیشتر جهت مصارف فراورده ای استفاده می شود. در ایران به دو شیوه با پوست و بدون پوست خشکباری می شود.
نوع بدون پوست جهت خورشتی بسیار محبوبیت یافته است. طوری که امروزه کشورهایی چون پاکستان خریدار بین المللی بسیار پر و پا قرصی برای خشکبار این آلو هستند.
آلو بخارایی که با پوست که خشکبار می شود بیشتر مصرف آجیلی پیدا می کند.
خریداران عمده کار تهرانی با توجه به مسافتی که از شهرهای عمده تولید کننده آلو بخارا دارند، به این شهرها سفر می کنند و پس از توافق با بهترین قیمت خرید خود را انجام می دهند.