آلو بخارا تازه گزینه بسیار مناسبی جهت مصارف تازه خوری در فصل تابستان می باشد. از آنجا که در ایران باغات زیادی از این نهال کاشته و پرورش می یابند، فروش آن بسیار اقتصادی می باشد.
همینطور که از قدیمی ترین آلوهای ایران نیز می باشد مردم بخوبی روی آن و طعم آن شناخت دارند. به نوعی که مصارف آن در شیوه های مختلفی دیده می شود.
از جمله این مصارف را می توان در رستوران ها و طبخ غداهای لذیذ سنتی دید. مصرف آجیلی نیز دارد. آلوهایی با نام های خرمایی و یا آلوچه جنگلی نیز طرفداران خاص خود را دارد. اما آنچه آلو بخارا را پر طرفدار کرده است طعم ترش و شیرین آن است. اگر در فراوری پوست آن حفظ گردد، طعم ترش را به همراه دارد. و اگر پوست گیری شود طعم شیرینی خواهد داشت.
از این رو می توان آلو بخارا را پر فروش ترین اقسام آلو در ایران دانست. قیمت گذاری این واریته نیز تابع عرضه این محصول در آن سال می باشد. جهت اطلاع از قیمت های کنونی با ما در ارتباط باشید.