آلو از محصولات پر کاربرد بازار میوه است که امروزه بیشتر از آن برای تولید آلو خشک به روش های آفتابی و یا تیزابی استفاده می شود. یکی از نکته های مهم در تولید آلو خشک استفاده از آلویی است که طعم مناسب و در کنار آن عیار فراوری بسیار مناسبی داشته باشد. آلو بخارا نیشابور تمامی این ویژگی های را دارد و هر ساله بهترین انواع آلو خورشتی کشور از نظر حجم تولید و میزان فروش به انواع آلو این شهرستان تعلق دارد. نمایندگی های فعال تولیدی های آلو خشک نیشابور به صورت شرکت های بازرگانی اقدام به سورتینگ، دستچین سازی و بسته بندی انواع آلو خشک تیزابی می کنند.
منبع: سایت آلو خشک ایران