آیا از ارقام آلو زرد ایران اطلاع دارید؟ آیا می دانید انواع آلو در ایران را با نام های دیگری جز آنچه که واریته آن است نیز می شناسند؟ آلو شایرو از بهترین ها جهت مصرف تازه خوری می باشد.
آلو شایرو یکی از ارقام گلدن می باشد که به خاطر داشتن طعم شیرین و زودرس بودن بنوعی بعنوان آلو نوبر اول فصل شناخته می شود. این آلو دارای پوست زرد درخشان، گوشت آبدار و شیرین می باشد. در ایران نهال هایی چون آلو قطره طلا یا آلو زرد اراک و … در واقع همان آلو شایرو هستند.
از آنجا که ظاهری گرد و پوستی درخشان دارد جهت مصارف تازه خوری در ظروف میوه بسیار کاربردی است. اگرچه در منازل خانم های خانه دار ارقام این نوع را به دلیل در دسترس بودن تبدیل به ارقام آلو خشک خانگی می کنند. باید بدانید در تهیه خشکبار عامل عیار محصول یکی از شروط مهم می باشد. به نوعی که با چه میزان صرف آلو تازه چه مقدار آلو خشک می توان تهیه کرد؟
نهال آلو شایرو در تمام دنیا جهت باروری نیاز به نهال سایر واریته ها چون Methley و … دارد. ساختار هسته آن نیز معمولاً به راحتی جداپذیر است.
در حال حاضر با تنوع بسته بندی های سبدی و کارتنی می توان براحتی بهترین ارقام آلو شایرو را به بازار میوه و تره بار تمامی شهرها ارسال کرد.