فروش عمده آلو بخارا را در فصل تابستان می توان با بهترین کیفیت به بازار ارائه کرد. برای این کار کافی است بازرگانی های معتبری که به صورت تخصصی به روی ارقام میوه های ایرانی کار می کنند ارتباط بگیرید.
آلو بخارا ایران به صورت عمده در شهرهای مختلفی تولید می شود. عمده ترین این شهرها نیشابور است.
نیشابور از دیرباز کشاورزان پر تلاشی داشته که به تولید ارقام آلو و همچنین آلو بخارا فعالیت دارند. برای تولید این آلو سالانه عده بسیاری از سرمایه گذاران به این شهرستان و سایر شهرستان های آلو خیز ایران جذب می شوند. داشتن کارشناسان بازار زبده و به روز و همچنین کشاورزان پر تلاش و با تجربه در کنار یکدیگر موجب ارتقا سطح کیفی و کمی تراکنش ها شده است.
فروش عمده آلو خشک بخارا
آلو بخارا را به خاطر عیار فراوری بسیار بالایی که دارد می شناسیم و هر ساله مقادیر بسیاری از آن را در قالب فروش عمده آلو خشک بخارا معامله می شود. در فراوری سنتی و چه مدرن این آلو پروسه پوست گیری و حرارت دهی بسیار مهم است. در روش های سنتی تیزابی و آفتابی کردن راه حل تهیه فراورده آلو خشک خورشتی و در روش های مدرن دستگاه های پوست گیر و خشک کن محصولات با کیفیتی را به دست مردم و علاقه مندان این محصول پر خاصیت می رساند.
باید عنوان کرد که آلو خشک بخارا پر فروش ترین نژاد آلویی در ایران محسوب می شود و این روزها در بورس تولید و برداشت آن هستیم.