آلو جنگلی مرغوب هر ساله در باغات کوهستانی مناطق ییلاقی به وفور پرورش می یابد و برداشت می شود. فروش این آلو از اوایل فصل بهار تا اواسط تابستان ادامه می یابد و پس از آن فراورده های آن قابل تهیه می باشد.
آلو جنگلی را بیشتر با آلو سبز یا همان گوجه سبز می شناسیم که دارای طعم ترش و تردی است. اما جالب است بدانید ارقامی از آلو قرمز نیز وجود دارد که از ارقام آلو جنگلی می باشد و با نام واریته آلو سانتارزا در ایران بیشترین میزان برداشت را دارد.
آلو جنگلی هر ساله از فصل بهار تا تابستان و بسته به سردسیر بودن منطقه برداشت می شود. با توجه به اینکه در فصل بهار جزئی از میوه های نوبرانه نیز محسوب می شود ابتدای عرضه دارای قیمت نسبتاً بالایی است که البته کاذب است. با ادامه فصل و عرضه بیشتر میوه های بهاری تقاضای آن کمتر و به نسبت قیمت آن نیز افت خواهد کرد.