آلو سبز که به نام های گوجه سبز و آلوچه نیز شناخته می شود از خانواده آلو محسوب می شود که از انواع خوش طعم و مناسب برای تهیه انواع لواشک و ترشی می باشد.
گوجه سبز یا آلو سبز که یکی از انواع آلو به شمار می رود دارای طعم و خواص مناسبی می باشد و در انواع ترش وجود دارد که بسیار مورد علاقه بوده و در فصل موجود طرفداران زیادی به صورت تازه خوری دارد. اگرچه ازقام آلوچه نیز با هم فرق می کند و هر نوعی از آن از اقلیم یا شرایط آب و هوایی خاصی می آید اما در کل هر نوعی از این میوه که طعم مناسب تر و کیفیت بالاتری داشته باشد برای تازه خوری بیشتر انتخاب می شود. می توان انواع میوه آلوی سبز را به همراه میوه های دیگر ترکیب کرده و یک لواشک خوشمزه از آن درست کرد و به همین ترتیب تهیه یک شور خوشمزه و خوش طعم از میوه آلوچه طعمی مناسب خواهد داشت.
انواع آلو سبز
انواع آلو سبز نیز در زمان رسیدگی کامل طعم مناسب تری خواهند داشت و گاهی شاهد وجود انواع آلوچه نارس و کال هستیم که این نوع با وجود هسته ترد و شکننده ممکن است تلخ باشد در این صورت بهتر است میوه آلو سبز نیز در صورت رسیدگی کامل برداشت شود و ارقام مناسب از آن تلخی ندارند و با طعمی مناسب قابل تهیه می باشند. انواع آلو سبز با طعم ها و کیفیتی در خور و مناسب را با قیمتی مناسب می توان خریداری کرد.