صادرات الو بخارا در ابتدای فصل تابستان آغاز می گردد و با ادامه فصل برداشت نیز به صورت تازه و خشکبار نیز با افزایش حجم صادرات تداوم می یابد.
آلو بخارا هر ساله در حجم بسیار انبوهی تولید و برداشت می شود. تجربه نشان داده است در سالهایی که میزان برداشت از تقاضای بازار داخلی بیشتر می باشد، تاجران پاکستانی و هندی بیشترین خریداران صادرات ارقام آلو هستند.
البته ذکر این نکته حائظ اهمیت است که بیشترین حجم خریدهای صادرات تجار هندی و پاکستانی به ارقام آلو خشک بر می گردد. در عین حال کشورهایی در قاره های دیگر مانند شیلی و فرانسه بیشترین حجم واردات آلو را دارا هستند.
برای یک صادرات موفق باید معیارهای کیفی را جهانی در نظر گرفت، از یک دست بودن قالب محصول تا داشتن بسته بندی جذاب و مشوق بازار کشورهای هدف همگی عواملی هستند که باید برای آنها اقدام شود.