در بازار ایران ارقام واریته های متنوعی از آلو را می توان یافت که با کیفیتی رقابتی تهیه می شوند. از جمله بهترین های این ارقام، آلو بخاراست. آلویی که غلی رغم تصور برخی بخاطر بخار گوگرد یا صرفاً آلو خشک به این نام شهره نشده است. حتی دانشنامه ویکی پدیا نیز به اشتباه این نام را با نام آلو خشک قطره طلا نامیده است.
آلو بخارا
آلویی است با پوست بنفش رنگ و گوشت قرمز رنگ و دارای طعم شیرین و کمی ترش است. بخاطر عیار فراوری تقریباً ۶۰ درصدی خشکبار آن جهت تهیه آلو خشک از آن استفاده می شود. که نوع خشک آن بر حسب کیفیت و دستچین بودن به دو نوع ممتاز و غیر دستچین و درهم به نام رسمی شناخته می شود. از مشتریان صادراتی پر و پا قرص این واریته آلو که در نیشابور خشک بار می شود می توان کشور پاکستان را نام برد. اگرچه اقسام این آلو به شیوه های فراوری دیگری در سایر شهرهای ایران با پوست و یا بصورت برگه خشک می شوند. پیشنهاد می کنیم اگر آلو بخارا دارید با ما در ارتباط باشید تا جهت تهیه خشکبار به شیوه پوست گیری و در دو نوع آفتابی یا طلایی آن را تهیه کنیم.