بهترین آلو خوانسار را با طعم ترش نمکی تجربه کرده ایم و برای بسیاری این طعم تکرار شدنی با هیچ نوع مشابهی نیست. فروش آلو خوانسار یکی از پیشه های اصلی مردم این شهرستان در استان اصفهان است.
آلو خوانسار از ارقام آلو گلدن می باشد که در ایران نیز با نام آلو تخم مرغی لواسانی می شناسیم. این آلو از این بابت که توسط خود مردم خوانسار و به شیوه استاد ماهری فراوری می شود، بسیار طعم خاصی دارد.
در خوانسار و فصل برداشت این میوه زمانی که آلو هنوز رنگ و طعم زرد اصلی خود را نگرفته است و طعم ترشی دارد می چینند و به صورت نمکی در آّ جوش پخت می کنند که موجب می شود طعم ترش و نمکی خوبی پیدا کند. البته این منطقه در سالهای اخیر مقادیر قابل توجهی از حجم تولید خود را از دست داده است. عمده ترین دلیل آن نیز شاید آفات و کم آبی و طوفان های بهاری باشد.